Людям з порушення зору Звичайна версія

Обладнання діючого автосалону в Одесі як застава за кредитом: на продаж виставлено активи ПАТ «ПтБ»

23.08.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

30 серпня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами компанії, у забезпечення за якими передано обладнання діючого автосалону в м. Одеса. Актив перебуває на балансі ПАТ «ПтБ» та виставляється на торги вперше з початковою ціною реалізації 43,19 млн грн.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення та веде господарську діяльність у сфері торгівлі автомобілями та легковими автотранспортними засобами.

На початок липня цього року заборгованість за кредитами склала 43,19 млн грн. У забезпечення за договорами передано товари в обороті та рухоме майно, серед яких автомобілі, устаткування, а також автомобільні запчастини та комплектуючі.

Детальніша інформація про актив – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Аукціон відбудеться 30 серпня у системі ProZorro.Продажі.

Початкова ціна реалізації лоту – 43 187 364,08 грн. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 29 серпня 2017 року.

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.