Людям з порушення зору Звичайна версія

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ РОЗПОЧИНАЄ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК»

14.02.2017

З 15 лютого 2017 року до 06 березня 2017 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) розпочинає виплати коштів вкладникам ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК» (далі - ПАТ «ПтБ») за договорами, строк дії яких закінчився до 10 січня 2017 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Виплати коштів будуть здійснюватися через установи чотирьох банків-агентів Фонду.

Банк-агент, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «ПтБ». Перелік банків наведено у таблиці.

Область, в якій здійснювалося обслуговування банківського вкладу/рахунку з ПАТ «ПтБ»Банк, що здійснює виплату коштів
АР Крим та м. СевастопольПАТ «КРЕДОБАНК»
Вінницька областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Волинська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Дніпропетровська областьПАТ «ПУМБ»
Донецька областьПАТ «ПУМБ»
Житомирська областьПАТ «ПУМБ»
Закарпатська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Запорізька областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Івано-Франківська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
м. КиївАБ «УКРГАЗБАНК»
Київська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Кіровоградська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Луганська областьПАТ «ПУМБ»
Львівська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Миколаївська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Одеська областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Полтавська областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Рівненська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Сумська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Тернопільська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Харківська областьПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»
Херсонська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Хмельницька областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Черкаська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Чернігівська областьПАТ «КРЕДОБАНК»
Чернівецька областьПАТ «КРЕДОБАНК»

Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ «УКРГАЗБАНК».

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до будь-якого відділення визначеного банку, відповідно до вищезазначеної таблиці, з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 10 січня 2017 року включно, буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ «ПтБ» - www.platinumbank.com.ua та у відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

ПАТ «ПтБ»: (044) 492-90-92; 0-800-308-308, 3080;

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 ( згідно з тарифами оператора зв'язку);

ПАТ «КРЕДОБАНК»: 0 800 50 88 70 (безкоштовно в межах Україні);

ПАТ «ПУМБ»: 38 (044) 496-88-61;

АБ «УКРГАЗБАНК»: 0 800 309-000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 38 (044) 494-46-50, або з мобільного – 358 (згідно з тарифами Вашого оператора);

ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК»: 0 800 500 450 (безкоштовно по Україні зі стаціонарних телефонів), 38 (044) 201-1661.

__________________________

Увага! 16.02.2017 до оголошення було внесено уточнення щодо договорів за якими здійснюються виплати, а саме: виплати вкладникам ПАТ «ПтБ» здійснюються за договорами, строк дії яких закінчився до 10 січня 2017 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).