Людям з порушення зору Звичайна версія

Позичальники ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЛАТИНУМ БАНК» мають повертати свої кредити виключно на рахунки банку

25.01.2017

Уповноважена особа на здійснення тимчасової адміністрації в ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «ПЛАТИНУМ БАНК» (далі - ПАТ «ПтБ») попереджає позичальників  про випадки шахрайства з боку сторонніх осіб та організацій, які можуть розсилати кредиторам повідомлення із вимогою здійснювати погашення поточної заборгованості перед ПАТ «ПтБ» за реквізитами іншої фінансової компанії.

У зв'язку із цим ПАТ «ПтБ» наголошує, що єдиним дійсним кредитодавцем за укладеними раніше договорами залишається банк. Тому погашення усіх кредитів, виданих ПАТ «ПтБ» має здійснюватись виключно на рахунки банку за наступними реквізитами:

Для погашення кредиту готівкою:

Код банку отримувача (МФО): 380388

Код отримувача (ЄДРПОУ): 33308489

Номер рахунку: 2909ХХХХХХХХХХ

Призначення платежу: погашення заборгованості по кредитному договору № ……, (ПІБ)

Для оплати заборгованості на кредитній карті:

Код банку отримувача (МФО): 380388

Код отримувача (ІПН клієнта): ХХХХХХХХХХ

Номер рахунку: 2625ХХХХХХХХХХ

Призначення платежу: погашення заборгованості по кредитному договору № ……, (ПІБ)

При отриманні сумнівних повідомлень із вимогами здійснювати погашення поточної заборгованості перед ПАТ «ПЛАТИНУМ БАНК» за реквізитами інших фінансових організацій, будь ласка, телефонуйте:

ПАТ «ПтБ»: 0 800 308 308 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні) або з мобільного – 3080 (згідно з тарифами Вашого оператора).

Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України).